Kako da je zasmeješ? (I da je osvojiš)

“Ako možeš da zasmeješ devojku, možeš da je nateraš da uradi bilo šta.”-Merilin Monro

Dobar smisao za humor je najbolji način da se osvoji devojka. Za devojku koja bude smatrala da imaš dobar smisao za humor, veća je verovatnoća da će te smatrati fizički privlačnim, da će pasti na tvoj šarm, i da će ući u vezu sa tobom. Uz to humor može da posluži i da se probije led pri prvim susretima. Sve dok uspevaš da je činiš raspoloženom i dok znaš kako da je zasmeješ, možeš se nadati vezi koja će trajati, za početak bar prijateljskoj.

Evo par saveta na temu kako da je zasmeješ, na šta da obratiš pažnju i kako da radiš na sebi.

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner

Kako da je zasmeješ

1. Budi pozitivan

Da bi održao drugog u dobrom raspoloženju pre svega ti moraš biti pozitivan. Ovo je važan deo svačijeg smisla za humor. Budi pozitivan prema životu, i biće ti lakše da budeš opušten, smešan i privlačan za devojke.

Pronađi dobre stvari i u lošim, to će ti pomoći da ih prevaziđeš. Ovakav način razmišljanja će privući devojke. U početku neće ići lako, ali vremenom pozitivan način mišljenja će ti preći u naviku. Devojke su često nesigurne, podložnije stalnim preispitivanjima (one su slabiji pol), tvoj jasan i odlučan pozitivan stav će ih privući.

Pročitajte još:   Šta vas sprečava da uspešno rešavate konflikte sa partnerom

Ako ti ne ide, prosto probaj da se družiš asa ljudima koji misle pozitivno, Šta oni imaju što ti nemaš, šta oni rade što ti ne radiš?

2. Igraj se

Dobar smisao za humor potiče od želje da se igraš. Pronađi zabavne i zanimljive stvari u svakodnevnim situacijama. Ostavi ozbiljne stvari za ozbiljna vremena i shvatićeš da se polako zbližavate.

Ako si iz bilo kog razloga trenutno u lošem raspoloženju, razmotri odlaganje sastanka. Nije sramota to uraditi u početku veze, kada ona formira sliku o tebi, za koju se nadaš da će biti lepa i da će je zainteresovati za tebe.

Ukoliko voli zadirkivanje i golicanje, pokušaj sa tim.

3.Radi na svom humoru

Uvek se može raditi na svom smislu za humor. Mnogi nemaju mnogo smisla za humor, ali trudi se da razviješ svoju humorističnu stranu, benefiti su zaista očigledni. Nauči određen broj viceva i šala, i vežbaj da ih pričaš na smešan način. Probaj da zapamtiš ako neko priča nešto smešno, možda će ti zatrebati.

Nemoj se truditi po svaku cenu da budeš smešan, obično tako ne ide. Probaj da koristiš situacije koje vam se zaista dešavaju kao okidač za smeh.

Budi prirodan. Biti zabavan može biti urođeno, uz naravno određenu dozu samopouzdanja koja će tvoj humor otkriti svetu.

Pročitajte još:   Lečenje impotencije i erektilne disfunkcije

Što više vežbaš svoje viceve i šale, one će sve više postajati deo tebe i tvoje prirode, i sve više ćeš shvatati kako da je zasmeješ.

Ponekad će ti vic propasti, šala joj neće biti smešna, iz ko zna kog razloga. Nastavi dalje, ne posustaj, dešava se…

4. Koristi govor tela da pojačaš humor

Humor nije samo u rečima, već u izrazu lica, pokretima ruku, tonu tvog glasa. Pogledaj naše najbolje glumce u komedijama, sama njihova pojava, način njihovg hoda ili izraz lica koji prave u nekim situacijama je urnebesno smešan. Nauči od njih.

5. Izbegavaj humor koji može biti neprijatan, kao i sarkazam

Treba izbegavati humor koji može imati tendenciju da bude uvredljiv, nepristojan, kojim se vređa određena grupa ljudi. Pričanje viceva na temu seksa, nacionalnosti, žena, težine, dijete, će ti odmoći da uspostaviš dobru vezu sa njom.

Ne obaziri se na to koliko je takav humor smešan, postoji mnogo prostora da devojka pogrešno shvati takve šale i viceve. A to ti ne treba.

„Prljavi“ vicevi takođe ne šalju dobru poruku. Devojka će se pitati šta je sledeće što ćeš reći.

kako da je osvojiš

 

6. Opusti se

Ne teraj je da se smeje na tvoj humor. Neka smeh bude spontan i neka izvire iz smešne situacije. Veruj svom instiktu da ćeš prepoznati vreme za humor.

Pročitajte još:   Kompatibilnost u ljubavi

Ne trudi se previše. Ne može se biti zabavan bez inspiracije i u svakoj situaciji. Smeh će doći kada su dvoje ljudi opušteni i uživaju u zajedničkom provođenju vremena.

7. Pokaži poštovanje prema njoj

Pokaži da poštuješ njenu individualnost i zadobij njeno poverenje. Devojka koja ti veruje imaće dovoljno samopouzdanja da se smeje na tvoje šale.

Svaka devojka ima svoj smisao za humor. Saznaj šta je njoj smešno, šta je čini da se dobro oseća, kako da je zasmeješ i radi to.

Ako se ona ne smeje kada ste zajedno, možda je to znak da niste kompatibilni. Ako je u društvu drugih raspoloženija, možda je vreme da se odustane.

8. Smejte se zajedno

Ne propusti nijednu priliku za zajednički smeh. Led se na taj naćin brže probija a veza i poverenje uspostavljaju.

Kako da je zasmeješ

Probaj da iskoristiš sve svoje kvalitete da devojci ponudiš jedan odmeren, zdrav humor. Nešto što će je zasmejati, pokazati tvoje samopouzdanje, dati joj priliku da se smeje i oseti opuštenom u tvom prisustvu. Kada to uspeš, nije daleko trenutak kada ćeš je moći smatrati svojom.

Foto&Video&Tekst: oljubavi.com
Izvor: oljubavi.com

Komentariši