Kako da znate da on ne želi ništa ozbiljno sa vama

Gotovo da nema žene ili muškarca koja se bar jednom nije našao u situaciji u kojoj se pita da li on želi ozbiljnu vezu ili ne. Viđate se s vremena na vreme, sve je naizgled dobro, ali odnos nije u potpunosti definisan. Muškarci neretko pribegavaju raznoraznim taktikama ne bi li vas odvukli u krevet što često ostavlja mnoge zbunjene. Evo na koje znakove treba obratiti pažnju kako bi shvatili da on želi samo avanturu.

Ne želi da vas doda na društvenim mrežama

Ukoliko muškarac ima društvene mreže a ne želi da vas doda na istim, to je crvena zastavica. Možda je već u vezi ili braku ili ne želi u potpunosti da vas pusti u svoj život. Bilo kako bilo, u eri društvenih mreža neobično je da neko ko želi da bude sa vama u vezi ignoriše vaš zahtev za prijateljstvo. Ovakva vrsta tajnovitosti može samo da umanji šanse za postavljanje zdravih temelja veze te je bolje da budete oprezni.

Pročitajte još:   Strah od odbacivanja

Ignoriše vaše poruke

slika

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner

Ako primetite da mu stalno treba puno vremena da odgovori na vaše poruke ili uhvatite sebe da šaljete duple poruke ne bi li dobili neki odgovor, to je znak da njemu i nije baš toliko stalo. Muškarac kome značite, koliko god da je zauzet, potrudiće se da vam odgovori na poruku. Neće dozvoliti da se pitate i da čekate. Neka vam njegovo ignorisanje pokaže pravac u kome treba da se krećete – što dalje od njega.

Priča samo o seksu

On nije zainteresovan da upozna vas kao osobu. Ne želi da sluša o vašim željama i ambicijama i ne zanima ga da li imate neku traumu iz detinjstva. Svaki razgovor pretvara se u priču o seksu. Dobra stvar je što je ovo poprilično jasan znak. Koliko god muškarci voleli seks, onaj kome je stalo do vas želeće da vas upozna i da sa vama razgovara i o drugim temama.

Pročitajte još:   Terapija parova

Kontradiktoran je

slika

Jedan dan vam posvećuje pažnju i čini da se osećate kao najbolja devojka ili momak na svetu, dok je drugi dan hladan i nezainteresovan i sve mu je od vas preče. Odjednom se pitate ko je tu lud i šta ste uradili da se on tako ponaša. Iako možete pomisliti da je to jedna od taktika da proveri da li ćete vi njega juriti i da li vam je stalo do njega, ne padajte na tu igru.  Muškarac koji želi sa vama ozbiljnu vezu, neće igrati igrice i potrudiće se da bude dosledan. Činjenica da se vi uopšte pitate da je njemu stalo do vas, uglavnom znači da nije.

Pročitajte još:   Tri stvari za kojima svaki muškarac pati

Posle seksa postaje hladan i nezainteresovan

Ponekad je često teško shvatiti da pojedini muškarci neretko razmišljaju i onom drugom glavom. Nažalost muškarac može da traži samo seks i zadovoljstvo bez obzira na moguće posledice. Na početku će on možda i misliti da mu se dopadate sve dok ne spava sa vama i onda shvatiti da ipak nemate ništa zajedničko.  To uglavnom ima veze samo sa njim i ne možete ništa da uradite da to promenite. Ako vas on uvek napušta nakon seksa i  menja ponašanje prema vama, to ne sluti na srećan kraj.

Velibor Živkov

Komentariši