Tipovi muškaraca koje treba izbegavati na Tinderu

U jeku pandemije korona virusa čini se da je najjednostavniji način za upoznavanje partnera preko dating aplikacija. Aplikacije poput Tindera čine se kao idealan saveznik u borbi protiv usamljenosti tokom situacije u kojoj se dating scena nalazi. Medjutim, ukoliko želite sebe da poštedite muka obratite pažnju na ovih 5 tipova muškaraca koje treba izbegavati ukoliko želite da upoznate ozbiljnog partnera. 

Muškarac bez majice

Ovaj tip je očigledno nezreo a možda i prezreo.  Njegov profil pun je selfija u ogledalu na kojima detaljno pokazuje svoje (ne)izvajano telo. On smatra da će njegov savršeno izdepilirani ili čupavi torzo privući veliki broj devojaka ili momaka kojima je prosto samo to falilo u životu. Sigurno će te super-lajkovati kako bi privukao tvoju pažnju i pokazao da te baš želi. Dobra stvar kod ovog tipa jeste što mu u biografiji najćešće piše da je zainteresovan za „diskretno druženje“. Samim tim od njega ne možes očekivati ništa ozbiljno. U slučaju da možda pak težite ka tome, samo napred.

Pročitajte još:   Jeste li fomoseksualac? Sve više parova otkriva da ih muči ovaj neobičan problem

Muškarac sa devojkom na slikama

Večita misterija je misteriozna dama sa fotografija? Da li je u pitanju sestra, drugarica ili možda devojka? Možda je ovo ponuda za druženje u troje ili ovaj tip želi da pokaže da je dovoljno zreo da ima prijateljice. Bilo kako bilo, postavljanje žene na aplikaciju za upoznavanje sa drugim ženama nikako nije privlačno i treba momentalno da pobegnete od njega.

Muškarac sa psom

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner

Ovaj tip želi da ostavi utisak „dobrog momka“ . Objavljivanje fotografije sa psom idealan je mamac da se započne razgovor na Tinderu. On je svestan da će čak i fotografija sa tuđim psom odraditi posao pa neretko pribegava i toj metodi, jer je tamo neki muški magazin objavio kako ta tehnika radi posao. Kada mu predložiš da povede psa na prvi sastanak smisliće neki izgovor ili će ti predložiti da dodješ do njega kući da „ga“ pomaziš. Čak i da se ispostavi da se zaista „dobar tip“ krije iza ovog profila, verovatno će mu njegov pas uvek biti bitniji od tebe.

Pročitajte još:   Anketa: Muškarci sa bradom skloniji varanju, krađi i laganju

Muškarac koji laže za godine

Ovaj tip je naročito uber opasan. Na njegovom profilu neće pisati koliko ima godina ili će pisati da ima 38 iako je evidentno da je stariji. U ovoj kategoriji su češće muškarci koji imaju preko 40 godina. Žena ili muškarac koji ne želi da se zabavlja sa nekim ko ima više od 40 godina, sigurno neće pristati da se zabavlja sa nekim ko je u toj kategoriji plus je lažov. Uglavnom su oženjeni sa dvoje dece i žele prolaznu avanturu sa strane.

Gospodin savršeni

On ima savršen posao i naizgled predstavlja savršenog tipa za brak. U slobodno vreme on voli da putuje, čita i planinari. On dobro izgleda i objavljuje slike iz teretane. U biografiji mu piše da traži normalnu devojku ili momka sa kojim bi mogao da osvaja svet . On je sve ono o čemu ste oduvek maštali. Pitate se šta ovakav muškarac radi na Tinderu i zašto je još uvek slobodan. Ako nešto deluje previše dobro da bi bilo istinito, onda i jeste tako. Istina je verovatno takva da nikada nije preboleo bivšu ili bivšeg iz srednje škole, te je emotivno nedostupan i traži nekoga ko će da mu nahrani ego.  Provalićeš ga po tome što će izbegavati duboke razgovore i ponašaće se toplo-hladno. Čim to primetiš najbolje je da ga preskočis.

Pročitajte još:   Da li je moguće prijateljstvo između muškarca i žene?

Velibor Zivkov

Komentariši