Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja

Portal „ljubaviseks.com“ je kreiran sa željom da podstakne posetioce da vole – iskreno, potpuno i bezbedno.

Zato se portal sme koristiti samo (i isključivo) sa dobrom namerom – najstrože je zabranjeno: vređanje, iskazivanje mržnje, osuđivanje, kršenje autorskih, ličnih, kolektivnih i Ustavom zagarantovanih prava, narušavanje ugleda i drugi oblici iskazivanja netolerancije.

Portal koristite samo (i isključivo) na sopstvenu odgovornost. Svi materijali su postavljeni na portalu bez ikakve garancije – bez garancije na njihovu ispravnost, verodostojnost, ni adekvatnost za svrhu za koju su postavljeni. U skladu sa time, portal neće snositi odgovornost (ni izričitu ni implicitnu) prema sebi, Vama ili prema trećim licima u slučaju nanošenja bilo kakve štete (direktne, indirektne, havarijske, posledične, specijalne, kaznene, slučajne i dr), nastale pravilnim ili nepravilnim korišćenjem portala.

Na portalu mogu biti (i jesu) postavljeni ili predstavljeni servisi i linkovi (uključujući i reklame, banere, i sl) koji pripadaju trećim licima. Korišćenje tih servisa ili linkova zavisi samo i isključivo od Vas i trećeg lica. Portal objavljuje servise i linkove u dobroj nameri.

Portal NE objavljuje pornografske sadržaje. Ipak, preporučujemo da starosna granica posetilaca bude 18+

Posetioci portala mogu komentarisati članke. U komentarima je zabranjen govor mržnje, psovanje, vređanje, klevetanje i svaki drugi vid nanošenja bola i štete. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Prilikom pristupanja portalu, serveri mogu automatski evidentirati informacije koje Vaš pregledač šalje kada posetite sajt. Ova evidencija servera može da sadrži informacije kao što su Vaš web zahtev, IP adresa, tip i jezik pregledača, vrstu uređaja, datum i vreme Vašeg zahteva, popis i dužinu korišćenja portala, i jedan ili više kolačića (cookies) koji predstavljaju jedinstvenu identifikaciju Vašeg pregledača.

Ukoliko smatrate da neki članak ili komentar krše Vaša ili tuđa prava, kontaktirajte nas na guru@ljubaviseks.com

Ako primetite grešku u članku, ili želite da podelite svoje sugestije i predloge, kontaktirajte nas. Vaši komentari, sugestije, pohvale ali i kritike, su dobrodošli.

Portal preuzima sadržaje od trećih lica u skladu sa njihovim uslovima korišćenja ili u dogovoru sa njima. Svaki korisnik (fizičko ili pravno lice) mora kontaktirati autora sadržaja za dozvolu za preuzimanje.