9 osobina veoma poželjnih žena koje nemaju nikakve veze sa izgledom

 

Kažu da lepota dolazi iznutra, zar ne? Koliko puta ste upoznali neku osobu koja ne prvi pogled i nije toliko privlačna, a ipak ste ostali očarani njenom pojavom? Evo nekoliko kvaliteta zbog kojih i treba da se osećate posebnom, bez obzira na spoljašnju lepotu:

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner

Ljubaznost

Koliko god staromodno to zvučalo, ljubaznost je jedan od retkih dragulja ovih dana i zato je nikada nemojte potcenjivati, naročito ako je za vas to potpuno prirodno. Ne samo što ljubazna osoba osvetljava svet oko sebe, potencijalni „drugari“ će se osećati mnogo slobodnije i biće iskreniji ako primete da vam je stalo do drugih ljudi.

Optimizam i smisao za humor

Ako ste jedna od onih osoba koja uvek gleda nas svet sa osmehom i iskreno uživa u životu, nikada nemojte zaboraviti koliko ste posebni! Uopšte nije iznenađujuce što ankete pokazuju da muškarce najviše privlače žene sa osmehom. Iskoristite taj optimizam, niste ni svesne koliko on vredi.

Pročitajte još:   Zašto se povećava seksualna požuda tokom leta?

Strast i volja

Ukoliko imate želju i stremite za nečim što zaista volite onda ste sigurmo mnogo interesantniji i inspirativniji plen za muškarce. Sa vama nikad neće biti dosadno, vi uvek imate teme za razgovor i to je vrlo osvežavajuće.

Obzirnost za druge ljude u njegovom životu

Nema ništa bolje od partnerke koji ne samo da poštuje njegove prijatelje, već i potuno razume da su oni važan deo njegovog života. Bilo da gledate utakmicu sa momcima ili ste izašle na večeru sa drugaricama kada oni imaju poker veče, muškarcu mnogo znači ako se ne oseća kao da mora konstantno da bude posvećen vama.

Samopouzdanje

Najinteresantniji ljudi su oni koji se ne boje da budu to što jesu. To što se ne stidite da pokažete svoju kreativnost, unikatnost a ponekad i „ludilo“ će samo još više mamiti muškarce da vam se približe.

Pročitajte još:   Muške seksualne želje: Zašto maštamo o analnom seksu?

Seksualno samopouzdanje

Ovo se ne odnosi na to šta imate na sebi ili koje sve trikove krijete u rukavu. Reč je o tome da se ne bojite da pokažete šta volite i šta vam prija. Umesto da brinete o tome šta bi se njemu svidelo, prepustite se i dozvolite svojim strastima da bujaju. Što ste iskreniji to će i njihova želja biti jača i trajnija.

Emocionalna zrelost

To je kvalitet koji razlikuje ženu od devojke. Ako umete da se izvinite i priznate da ste pogresili sa jedne strane i čvrsto, ali smireno, dokažete kada ste u pravu sa druge, onda ste definitivno žena koju treba čuvati.

Odlučnost

Žena koja zna šta želi i stoji na svojim nogama je vrlo privlačna ljudima sličnih osobina. Najbolje veze su one u kojima se partneri ne takmiče da budu lideri već zajedno grade sve dopunjujući se.

Pročitajte još:   Ovo treba da zna svaki muškarac

Emoconalna iskrenost

Koliko je privlačno biti jaka i puna samopouzdanja, još je privlačnije biti dovoljno hrabra da pokažes da ti treba pomoč ili da se osečas ranjivo. Svi imamo dane kada nam samo treba nečije rame da se naslonimo ili zagrljaj da se osetimo sigurno. Budite iskrene u vezi toga i on će vas obožavati!

Komentariši