Anketa: Muškarci sa bradom skloniji varanju, krađi i laganju

#Muskarci #Brada #Varanje

man.jpg

Da li dlake na licu mogu da govore o tome šta da očekujete od svog emotivnog partnera?

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner

Jedan britanski sajt sproveo je anketu u kojoj su željeli da saznaju šta ljudi imaju da kažu na temu brade koja je postala veliki trend među muškarcima.

Sasvim neočekivano, rezultati ankete uopšte ne idu u korist muškarcima koji su mjesece i mjesece posvetili puštanju brade u nadi da će tako privući dame, imati aktivniji seksualni život ili samo izgledati bolje. Ovo su ne samo loše vijesti za muškarce sa bradom, nego i za žene koje su sa njima u vezi.

Naime, 47 odsto muškaraca sa bradom je priznalo da je varalo svoju ljepšu polovinu, za razliku od 20 odsto obrijanih. Takođe, 45 odsto bradonja je priznalo da se potuklo sa nekim, dok je to isto priznalo samo 29 odsto muškaraca bez brade. Osim toga, 40 odsto muškaraca sa bradom je priznalo da je bar jednom ukralo nešto za razliku od 17 odsto obrijanih.

Pročitajte još:   Jednoglasan odgovor muškaraca i žena koji će vas iznenaditi: Idealan broj seksualnih partnera pre braka je...

Ono što je najviše dotuklo bradonje su rezultati istraživanja u kom su učestvovale žene. Na pitanje koliko ih privlači bradica, oko 65 odsto žena je reklo da preferira obrijane muškarce, a 35 odsto njih je priznalo da bi više voljele da im muškarac ima sijedu kosu nego bradu.

Foto&Video&Tekst: Cafe del Montenegro
Izvor: Cafe Del Montenegro

Komentariši