BIZARNO: Kako devojku iz Srbije odvesti u krevet?

#Devojke #Lepotice #Udvaranje #Evropa #Seminar #Bizarno

Seminar "Zero- In", odnosno "završavanje posla" za strance koji žele da nauče teoriju zavođenja devojaka iz Srbije, počinje krajem jula u Beogradu.

se.jpg

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner

Ovaj seminar nije zamišljen kao prevashodno škola za udvarače, jer sve najave oko ovog događaja prikazuje devojke kao „preplanulo meso“ u kupaćim kostimima.

Otuda se čini da će polaznici tečaja učiti kako da prema devojkama razviju odnos kakav bi imali, primera radi, prema pečenom piletu- potrošački, proždrljiv i duboko neravnopravan, piše „Nin“.

Za 745, odnosno 1.495 evra, koliko koštaju srebrni trodnevni i zlatni paket koji traje sedam dana, imućniji stranci iz zapadne Evrope će naučiti cake kako bi smuvali devojke iz Srbije.

Njih će učiti kako da priđu devojci, da nabave njen broj telefona, pa čak i kako da startuju devojku koja je u grad izašla s momkom.

Ovi seminari se organizuju isključivo po zemljama istočne i centralne Evrope- Mađarskoj, Češkoj, Slovačkoj, Rumuniji, Ukrajini…

Pročitajte još:   Najčudniji zakoni o seksu zbog kojih možete otići u zatvor

Na sajtu „Zero-In“ je obrađeno nekoliko tema: od toga kako da ogranizujete „trojku“ do toga kako da navede da vas devojka startuje. Neki od ovih seminara, kao na primer ovaj u Budimpešti vodi devojka.

Svaki učesnik dobija besplatan primerak Zero In knjige, kao i tri meseca plaćene VIP članarine. Svakom seminaru najviše može da prisustvuje petorica plus instruktorka. Ukoliko se za seminar prijavi grupa prijatelja, dobiće popust. Smeštaj nije uračunat u gorenavedene cene, ali može biti organizovan.

Na sajtu možete dobiti i informacije o devojkama iz svake zemlje posebno. Tako možete dobiti savete kako da smuvate Ruskinju, Čehinju, Srpkinju, Rumunku, Poljakinju, Mađaricu….

Evo šta pišu za Srpkinje.

„Ukoliko želite da smuvate devojku iz Srbije znajte da ne smete da napravite grešku. One umeju da budu neverovatno komplikovane. Ipak, ako u svojoj nameri uspete, znajte da ste uboli premiju. One su uglavnom visoke, vitke, bujnih grudi, seksi…

Kada budete prošetali centrom Beograda ili Novog Sada, bićete šokirani- kao da ste u najmanju ruku na nekoj modnoj reviji! Vole da poziraju na plažama i da flertuju, ali neretko imaju muževe ili su u stabilnim vezama.

Iako izgledaju odlično, ne treba zanemariti i njihove unutrašnje kvalitete. Deluju ozbiljno, više su „devojke za vezu“. Prosto je neverovatno da toliko mnogo devojka izlazi bez momaka, ali su u stanju da konstantno pišu tamo nekom specijalnom tokom cele večeri.

Znajte da su Srpkinje samouverene, odlično govore engleski jezik i da su lepo su vaspitane“, piše osnivač seminara Džon Stivens na svom blogu.

U intervjuu za NIN, Stivens je izjavio da do sada nije naišao na osude zbog posla kojim se bavi. On tvrdi da ga mnoge devojke poštuju upravo zbog toga što je osposobio neke neiskusne muškarce.

Pročitajte još:   Samo vi masturbirajte!

Neki od momaka koji su prošli kurs kažu da je seminar po pravilu određen dvema konstantama: hvalospevima na račun instruktora i ushićenošću što je ostvaren kontakt sa devojakama. Seksizma i mačizma nema ni u tragovima. Jedino je neki Turčin izjavio da je posle seminara uspeo da provede noć pored nekoga.

Priča je dakle klasna, a poslednično i na neki način geoekonomska. Njen nedostatak je u tome što devojke u potpunosti izuzima iz jednačine i prikazuje ih kao „osvojene trofeje“.

„Devojke sa ovih prostora su odrastale uz manje životnih mogućnosti i ekonomske nezavisnosti, pa je potražnja za sigurnošću legitimna. Ponuda s druge strane je svedena, jer i ovdašnji muškarci se teže osamostaljuju. Tako da je ova vrsta seminara odlično prepoznala i istorijski trenutak u kojem se zapadna i istočna Evropa nalaze. Devojkama se obezbeđuje, makar ideal preduzimljivog muškarca, dok polaznicima pruža makar iluziju moći i zavođenja“, kaže Nebojša Đorđević, kultorolog.

Pročitajte još:   VIDEO: Čudni seksualni rekordi koji zaista postoje

Foto&Video&Tekst: mondo.rs
Izvor: mondo.rs

Komentariši