Čudne stvari koje će vam poboljšati seksualni život

#Plata #Libido #Seks

sex.jpg

Donosimo vam spisak stvari koje treba da isprobate (ili doživite) i seksualni život biće vam mnogo bolji. Radi se o studijama koje su sprovedene na velikom broju ispitanika i koje su se u mnogo slučajeva pokazale uspješnima, pa bi ih možda trebalo isprobati i u vašem svakodnevnom životu. Ako ništa drugo, barem ćete isprobati neke nove oblike zabave. Ovo se naročito odnosi na jači pol i njihove namjere da partnerku odvuku u spavaću sobu!

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner

Povišica na poslu

Na ovu stavku teško možemo sami uticati ma koliko vrijedni bili, ali vjerujemo da je istinita jer smo sigurni da bi nam u slučaju smanjenja plate volja za seksom splasnula barem na nekoliko dana. Naime, studija koja je sprovedena na više od 6000 ispitanika u Grčkoj, pokazala je da ljudi koji zarađuju u prosjeku pet posto više od ostalih, uživaju u seksualnim aktivnostima četiri ili više puta sedmično.

Pročitajte još:   SMS seks: Kako bih te zgrabila...

Gledanje dosadne TV emisije

Još jedna prilično čudna studija koja je pokazala da tvrdnje o tome da televizor treba izbaciti iz spavaće sobe možda i nisu najtačnije. Barem ako želite biti čim više seksualno aktivni. Da, studija je pokazala baš to da parovi koji imaju televiziju u spavaćoj sobi praktikuju seks čak duplo više od onih koji su televiziju izbacili ili je nemaju u spavaćoj sobi. Naravno, čak 37 posto ispitanika tvrdi da to ima veze s filmovima za odrasle, dok čak 29 posto njih tvrdi da ih gledanje dosadne TV emisije dovodi do toga da zabavu potraže na drugi način. Zato, možda je vrijeme da pogledate neki od prilično bezveznih kvizova koji se u posljednje vrijeme vrte na našim tv ekranima, ko zna, možda je baš to rješenje.

Planiranje adrenalinski nabijenog izlaska

Pročitajte još:   Šta nikako ne treba da radite nakon seksa?

Ako je vjerovati studiji koja je predstavljena u “Arhivu seksualnog ponašanja”, mirna večera i bioskop definitivno nisu izlazak koji će povoljno uticati na povećanje seksualnog uzbuđenja. Studija tvrdi da će vas adrenalinski nabijeni izleti mogu malo uplašiti, ubrzati rad srca i pokrenuti nervni sistem da radi kao u slučaju povećane seksualne uzbuđenosti.

Avokado

Definitivno razmislite i o tome da u vašu svakodnevnu ishranu ubacite avokado, jer osim što će povoljno uticati na vaše zdravlje, navodno bi mogao imati i povoljan uticaj na vaš seksualni život. Često se pominje kao velik afrodizijak, pa možda nije na odmet isprobati da li je to stvarno tako. Ako ništa drugo, barem ćete malo promijeniti vaše prehrambene navike.

Dobro crno vino

Sigurni smo da ste se odmah sjetili svojih vikend opijanja i ispijanja nekoliko boca crnog, no, ovog puta govorimo o studiji koja je ispitivala uticaj crnog vina na žene. Objavljena u magazinu “Journal of Sexual Medicine”, studija pokazuje da žene koje vole uživati u crnom vinu imaju veći seksualni nagon od onih koje piju druga alkoholna pića. Da, crno vino takođe se smatra korisnim za povećanje libida, pa je možda baš sad vrijeme da je počastite čašom kvalitetnog crnog vina i time „sredite“ dodatnu akciju u spavaćoj sobi.

Pročitajte još:   Ako ti je mali... uradi OVO (FOTO)

Znojenje

Možda zvuči čudno, ali žene uzbuđuje miris znoja njihovog muškarca. Studija objavljena u “The Journal of Neuroscience” govori o tome da miris znoja muškarca kod žena povećava novo kortizola i time smanjuje stres. Ko zna, možda baš nakon fudbala ili košarke s ekipom, odigrate još koje poluvrijeme kod kuće pod čaršavom. Vrijedi isprobati, u najgorem slučaju će vas natjerati pod tuš, piše macho.hr

Foto&Video&Tekst: Cafe del Montenegro
Izvor: Cafe Del Montenegro

Komentariši