Greške u seksu koje žene ne praštaju!

#Greške #Seks #Orgazam #Fetiš #Higijena

grrrr.jpg

Koliko god da smatrate da ste dobar ljubavnik, ne bi bilo loše da bacite pogled na tekst koji slijedi. Možda ne znate da neke stvari smetaju vašoj partnerki, a da vi to ne znate.

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner

Higijena

Obavezno morate oprati zube, stopala, ispod pazuha i naravno intimne djelove. Ne smijete ni u kojem slučaju doći smrdljivi u krevet i od nje očekivati da bude oduševljena. Osim ako govorimo o nekim čudnim fetišima, onda OK. Zadah je takođe vrlo važan. Zaboravite taj dan na ćevape s lukom, neće ići.

Ne smijete zaspati odmah nakon orgazma

Žene su posebno lude kada muškarci odmah nakon orgazma utonu u svijet snova i uz glasno hrkanje cijelu noć prespavaju i probude se ujutro odmorni. Zvuči super, zar ne? Prvo orgazam, a onda miran san bez gnjavaže. E ovako, nakon što ona završi, tek onda smijete vi. Ostanite zagroljeni nakon orgazma. Kada ona zaspi, tada se ovucite na svoju stranu kreveta, pod tuš…

Pročitajte još:   Usuđujete li se da ih isprobate: 7 najuzbudljivih seksi poza iz Kamasutre

Govor u snu koji nije o njoj

Ona koja sluša i pokušava da odgonetne to vaše nerazgovijetno mumljanje, nadajući se da mislite o njoj, a kad ono…

Seksualne igračke prije početka

Ako mislite da goli trčite po stanu i u rukama držite arsenal igračaka za odrasle, stanite odmah. Igračke se ne koriste u bilo kojem seksu i ne u bilo koje vrijeme. Sakrivene su u noćnom ormariću i na vidjelo dolaze tek kad je pravo vrijeme. Pred kraj predigre je OK. Ali, sigurno ćete osjetiti to. Ako ste svježi par i ako još niste upoznati sa svim seksualnim navikama i željama vašeg partnera, usporite.

Dlakavost gdje ne treba

Nije valjda problem uzeti mašinicu i odvojiti par minuta za ljepši izgled? Ako to ne trpite, onda uzmite kremu… Ne budite sebični i razmaženi. CIjeniće vašu dobru volju!

Pročitajte još:   Muškarci s pivskim stomakom su bolji u krevetu

Pregrub / Premlak

Ne valja kad je jako, ne valja kad je mlako. Ako ste sa svojom boljom polovinom već više puta razvalili krevet, onda znate kakvog je raspoloženja u trenutcima kad je očigledno da će doći do odličnog seksa. No, kad ne znate kakve su joj preferencije, ne igrajte na sigurno i ne glumite nježnog mlakonju. Djevojke od muškarca očekuju da učini prvi korak i započne predigru. Kad krenete, nemojte biti agresivni već pratite njen tempo. Naravno, slobodno ga ubrzajte ali pazite da ne budete prebrzo pregrubi. Duga predigra će riješiti sve probleme.

Forsiranje analnog seksa

Ako ovo zlatno pravilo prekršite i ako mu ne pristupite pravilno, postoji velika mogućnost da će vam se ta vrata zauvijek zatvoriti. Bolje je da malo razmislite i da polako uhodate stvar, a ne da ju na silu pokušate natjerati na analni seks.

Pročitajte još:   Seksi buđenje!

Analni seks je za mnoge djevojke odlična stvar i mnoge će reći da im je bolji od normalnog, ali postoji jedna caka. One su te koje odlučuju kada će da ga probaju.

Foto&Video&Tekst: Cafe del Montenegro
Izvor: Cafe Del Montenegro

Komentariši