Psihološki trikovi da joj lakše priđete

#ZadovoljitiPartnera #ŠtaPaliDevojke #KakoJojPrići #Upoznavanje #Seks

foto: shutterstockfoto: shutterstock

OTVORITE SE PREMA SVETU

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner

Možda i niste toga svesni, ali neke od vaših svakodnevnih navika mogu da stvore određenu barijeru između vas i drugih ljudi, pa tako i kada je reč o devojkama. Na primer, ako stalno imate slušalice u ušima sa poznatim namrgođenim licem, to definitivno neće privući druge ljude ka vama. Stoga se potrudite da budete otvoreniji ka spoljašnjem svetu, uklonite te nevidljive barijere i prilazite drugim ljudima.

NE BUDITE…

Biti kul i opušten je uvek dobar pristup kada želite prići devojci, ali to ne znači da trebate biti preopušteni dripac, jer su lepi maniri i ljubaznost izuzetno važni kod svake dame. S druge strane, nije poželjno biti ni previše fin, jer veliki broj žena takve stvari pomalo nervira i takve osobine više doživljavaju kao slabost nego kao vrlinu. Naš savet vam je da nađete zlatnu sredinu i da budete svoji.

Pročitajte još:   Mladi danas imaju manje seksa od svojih roditelja

BUDITE ZABAVNI

Ne morate da budete da budete dvorska luda i skačete po stolovima, ali se trudite da drugim ljudima bude zabavno u vašem društvu. Statistike su pokazale da žene vole muškarce sa kojima će imati lepe i zabavne momente. Zato, ako izađete u provod i uživate u tome, slobodno to i pokažite.

IZNENADITE STILOM

Ukoliko poput većine muškaraca imate standardni stil oblačenja koji furate svaki dan, ponekad je dobro uneti neke modne promene koje će osvežiti vašu pojavu. Žene kada primete da muškarac svaki dan izgleda slično, u psihološkom smislu on samo postaje predvidljivi deo njene rutine. Zato sa vremena na vreme iznenadite sve svojim načinom oblačenja, i na taj način ćete je ne samo podsetiti da imate stila već će to izazvati efekat iznenađenja, a to je nešto što one upravo vole.

Pročitajte još:   Muškarcima su privlačnije manje inteligentne žene

NE ZABORAVITE KONTAKT OČIMA

To ste verovatno čuli ranije, ako želite da stvorite prisniji odnos, sve počinje od snažnog kontakta očima. Kada je značajno pogledate pravo u oči tako šaljete signal da ste zainteresovani za nju i da bi ste se rado bolje upoznali. Takođe, to je jedan od boljih načina da joj pokažete koliko imate samopouzdanja.

GOVOR TELA

Preko 90 procenata komunikacije spada u kategoriju neverbalne prirode, zato je govor tela u psihološkom smislu izuzetno važan. Vežbajte te stvari. Gradite bliskost sa njom tako što ćete suptilno oponašati njeno držanje i njene pokrete. Zatim, kada razgovarate sa njom u stojećem položaju budite u klasičnoj opuštenoj pozi od 45 stepeni i na kraju izbegavajte da gledate u nju preagresivno. Žene vole kontakt očima ali samo ako su sigurne i ako im je ugodno u društvu muškarca.

Pročitajte još:   Koliko ste ih imali?

D.R.

©Adria Media Serbia (AMS) Foto&Video&Tekst: Men’s Health
Izvor: Men’s Health

Komentariši