Seks za jedno veče na moru

#Seks #Veče #More #Pravila

bigstock-girl-with-condom-before-sex-71709670-e1418147612118.jpg

Oni koji žele ljetnju avanturu treba uvijek da nose kondom na ljetovanju. Ne obećavajte ono što ne možete ili ne planirate da ispunite, ma kako vas ponio romantični trenutak.

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner

Žene su na moru znatno opuštenije i spremnije da prekrše razna pravila, pa i ono da ne spavaju sa muškarcem prvo veče. Iskoristite to, ali vodite računa o nekoliko stvari.

Zaštita je obavezna, zato uvijek sa sobom nosite kondom na ljetovanju. Tačno je da ne bi trebalo da ga držite u novčaniku, niti u zadnjem džepu farmerica, ali kad prigusti, bolje da imate išta nego ništa. Djevojke pod velikim dejstvom alkohola izbjegavajte, ne samo da biste ostali džentlmen, nego zato i što možete sebi da napravite veće probleme. Ni vi ne pretjerujte sa alkoholom jer utiče na rasuđivanje, pa u krevetu možete završiti sa djevojkom koju inače ne biste ni pogledali.

Pročitajte još:   Snaga prvog poljupca

Sljedeće pravilo je da budete iskreni o namjerama, jer se mnoge dame ipak potajno nadaju da će se avantura pretvoriti u vezu. Ne obećavajte ono što ne možete ili ne planirate da ispunite, ma kako vas ponio romantični trenutak. To ne znači da damu treba da posmatrate kao manje vrijednu jer je pristala na avanturu. I ovdje važi osnovno pravilo seksualnog bontona koje nalaže da partnerku, pa makar i onu za samo jedno veče, tretirate sa poštovanjem i potrudite se da uživa.

Foto&Video&Tekst: Cafe del Montenegro
Izvor: Cafe Del Montenegro

Komentariši