"Tri je magičan broj": Seks festival u Engleskoj uznemirio mještane obližnjeg sela

#Festival #Engleska

sw.jpg

Stanovnici malog sela na jugozapadu Engleske su bili zaprepašćeni kada je preko vikenda najveći britanski seks festival tamo postavio svoj kamp.

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner

„Svingfild“ 2015 je održan u zaseoku Flekslija, maloj zajednici od samo 30 ljudi.

Oko 500 svingera se pojavilo na ovom događaju koji je proglašen za najveći festival Velike Britanije.

Meštani, koji nijesu ni znali da se festival održava u njihovoj zajednici sve dok nijesu vidjeli reklame sa natpisom: “3 je magičan broj” , izrazili su veliko negodovanje zbog nepodnošljive buke koja je dopirala sa terena gdje su učesnici festivala kampovali.

Oni su rekli da je trebalo unaprijed da budu obaviješteni o ovom događaju koji je trajao od četvrtka prošle sedmice do nedjelje.

Pročitajte još:   5 stvari koje nisu problem na početku veze, ali vremenom mogu postati

Informacije o lokaciji su držane u strogoj tajnosti do 2 dana pred početak festivala kako bi on bio “diskretan i siguran”.

Seks festival podrazumijeva korišćenje đakuzija, saune, prodajnih štandova kao i prodaju seks igračaka i usluge masaže i manikira.

“Nije nama smetala sama priroda festivala, već nepodnošljiva buka. Proživjeli smo 48 sati pakla,” rekao je jedan od mještana i dodao da su molili organizatore da utišaju muziku kao i to da su zvali policiju, ali ništa se nije promijenilo.

Cijene karata za ovaj festival se kreću od 490 dolara do čak 865 američkih dolara, a jedino pravilo što se tiče oblačenja je da svi prisutni moraju da nose nešto kako bi pokrili donji dio tijela.

Pročitajte još:   Kad muškarci pate: Ove tri stvari im žene uskraćuju

Foto&Video&Tekst: Cafe del Montenegro
Izvor: Cafe Del Montenegro

Komentariši