Znakovi da vam je seks baš loš

#Seks #Problemi #Znakovi

problem.jpg

Ako se ovi znakovi ponavljaju, onda nešto nije u redu…

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner

1. Glumite orgazam (iz pogrešnog razloga)

Gotovo da i ne postoji žena koja barem jednom u životu nije odglumila orgazam. Istraživanje je dokazalo kako je najčešći razlog toga želja da razvesele partnera, što je sasvim normalno.

No, postoji još jedan razlog. Naime, neke žene to rade kako bi seks što prije bio gotov. Ako je razlog taj, to je prvi znak da vas seks ne ispunjava.

2. Lako se ohladite

Seks je proces koji se sastoji od nekoliko faza. Prva, a često i najvažnija je predigra koja može rasplamsati strasti kod oba partnera. No, ovaj dio seksualnog odnosa, ako nije izveden kako treba može vas i ohladiti.

Pročitajte još:   Momci, najedite se bijelog luka ako želite da budete neodoljivi ženama

U želji da zadovolje partnerku, neki muškarci u predigru ulažu previše truda što, ako nije izvedeno kako treba, može biti kontraproduktivno. Ako vam ne odgovara igra vašeg partnera, morate ga uputiti na pravi put.

3. Razmišljate o drugim stvarima

Iako svi živimo užurbanim načinom života zbog kojih je teško izdvojiti vremena za opuštanje u zagrljaju partnera, to ne znači da i u krevetu morate da mozgate o obavezama i stvarima koje morate da odradite.

Naime, dokazano je kako kvalitetan seks i orgazam opuštaju tijelo i um, a ako vam to nikako ne polazi za rukom, vrijeme je za promjene. Objasnite partneru šta vas muči i zajedno dođite do zaključka šta treba promijeniti.

Pročitajte još:   Njih PALE ženske suze!

Foto&Video&Tekst: Cafe del Montenegro
Izvor: Cafe Del Montenegro

Komentariši